Fotógaléria

Fotógaléria > Bringatúrák > Pelikán teljesítménytúra

Pelikán teljesítménytúra

A 2024-es Pelikán túrára elcsábítottam a bátyámat is, de ő nem nagyon szeret gyalogolni, ezért az 50-es táv bringás változatán indultunk. Az útvonal tök ugyanaz volt, mint tavaly a gyalog 50-en, igazából a térkép és az útvonalleírás is tök ugyanaz volt, annak minden nüanszával együtt 🤔.

Szerencsére szép idő volt egész nap, mivel többnyire földutakon és füves mezőkön keresztül vitt az utunk, nem az országútival indultam, hanem a régi montival, aminek a súlya legalább 2 tonna, az országúti után. Egyes helyeken alaposan meg is izzasztott a terep, néhol a traktorok által mintásra taposott utakon (amit gyalog is utálok), néhol a hepe-hupás füves mezőkön keresztül, simán produkáltam 170-es pulzust 13km/h-ás sebesség és nulla szintemelkedés mellett 😂.

Sorban gyűjtöttük a pecséteket, a nem őrzött pontok is ugyanott voltak, mint tavaly és ugyanazok voltak a kérdések is, az elsőt kivéve, mert kaptunk az itiner mellé egy kivágott kis csík papírfecnit, amin volt egy plusz kérdés az árvízvédelmi támfalon levő táblával kapcsoaltban, persze a választ nem volt hová írni, mert az itineren nem volt ilyen rubrika, de ezen a túrán már nem akadunk fenn az ilyesmin 😉. Szóval a beírós feladatok válaszait már nyomtam fejből, kivéve az utolsót, mert a vízipólós születési dátumára nem emlékeztem, ettől függetlenül persze rendesen végigjártuk az utat.

A túra végén már eléggé éreztem a lábaimat, tisztára olyan volt, mintha vagy 2000 métert másztam vola, pedig még 100 sem volt.

Útvonal: - klikk ide -



Kapcsolat

0 hozzászólás

FIGYELEM! Nincs jogosultságod új hozzászólás beküldésére!
Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.