Fotógaléria

Fotógaléria > Teljesítménytúrák > Zemplén Tavaszi Teljesítménytúra

Zemplén Tavaszi Teljesítménytúra

A múlt szombaton a Zemplén Tavaszi Teljesítménytúrán indultam, annak is az 50 km-es távján. Tavaly már jártam itt és nagyon megtetszett az útvonal és a szervezők is nagyon kedvesek voltak.

Az ellenőrzőpontok többsége nem őrzött, itt kódot kellett felírni vagy az OKT-s bélyegzővel igazolni annak érintését. Voltak persze őrzött pontok is, először Makkoshotykán, majd Nagyhután, már a táv felén túljutva, ahol az energiapótlás zsíroskenyér formájában érkezett, a harmadik pedig Rudabányáskán volt, eredetileg a Gombász presszóban, de most a Szlovák tájháznál, mert itt volt a kocsmáros egy rendezvényen.

Az 50-es távot szépen keretbe foglalja a Szár-hegy és a Magas-hegy, előbbi bemelegítésnek, utóbbi levezetésnek 😁. A kalandparkban már majdnem készen van a Szár-hegy és a nemtudommi között kiépített kötélhíd vagy micsoda, elvileg hamarosan átadják, azt mindenképpen ki kell majd próbálni.

A túrát megelőzően elég sok eső esett, ezért sáros volt minden, főleg a túra első felében, szerencsére nem volt dagonya, annyira volt éppen vizes a föld, hogy a felső rétegen jókat lehessen korcsolyázni. Egész nap szép idő volt, nem volt nagyon meleg, nekem tökéletes túraidő volt, reggel 8 fok, majd délután 22-25 fok körül, a Szár-hegyi bemelegítő után le is vettem a pulcsit.

Tavaly 12:10 alatt teljesítettem a távot, most ebből kereken 1 órát sikerült lefaragni, pedig kb. 20 kilométer után bazira elkezdett fájni a jobb bokám, ami egy kicsit visszavetett, de sikerült fejben legyűrni a fájdalmat. Nem tudom, mi volt a baja, mert másnapra elmúlt.

Útvonal: - klikk ide -



Kapcsolat

0 hozzászólás

FIGYELEM! Nincs jogosultságod új hozzászólás beküldésére!
Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.