Fotógaléria

Fotógaléria > Teljesítménytúrák > Hanák Kolos teljesítménytúra

Első Hanák Kolos teljesítésem, ez a Mátrabérc teljesítménytúra egy rész szakasza Kékestető és Szurdokpüspöki között (36km). Mivel nem körtúra, némi buszozást igényel a történet, én Gyöngyösön hagytam reggel a kocsit onnan menetrend szerinti busszal fel a Kékesre, majd Szurdokpüspökiből különjáratú busszal vissza Gyöngyösre.

A rajt a Tető étteremben volt, úgy gondoltam, ha már étterem, kávé nélkül sehova, persze nem kaptam kávét, mert a büfé csak 9-kor nyitott, mellesleg simán főzhettek volna 1 kávét, mert már ők is azt iszogatták, na mindegy, otthon sem ittam, mert kicsit kapkodósra sikerült az ébredés 🙃 Na szóval, kicsit bambán, de 8:44-kor útnak indultam, aztán a S- lejtmenet Sombokor felé hamar felébresztett 🙂 A túra eleje viszonlag eseménytelenül telt, jó tempóban haladtam (magamhoz képest). Kellemes túraidő volt, felhős, néha egy-egy rövid hódara zápor, vagy sima zápor előfordult, de nem volt vészes. Aztán persze Mátrakeresztes környékén kaptunk esőt bőven (és nem holni csendes esőre kell gondolni), ott már elő kellett szedni az esőcuccot. Itt valószínűleg a víz miatt sikerült megállítani az útvonarögzítést a telefonon, amit kb 1 óra múlva vettem észre, így a track egy kicsit hiányos lett. Az eső majd' 1 órán át mosott minket, de végül elállt, még a Nap is próbált előbújni, de az nem sikerült neki, legalább már nem esett a célig. Amikor elkezdett ömleni az eső, az kissé demotiváló volt, ilyenkor megfordulnak az ember fejében olyan gondolatok, hogy "mit keresek én itt?", "b****** meg", "a k**** ******** ******" és társai 😆, de ugye fejben dől el a dolog, a démonok leküzdése után/közben folytattam az utamat.

A túrát 8:28 alatt teljesítettem a 9 órás szintidőből, amivel teljesen elégedett voltam. Persze nem igazán szokott izgatni, hogy 10 perccel, vagy 1 órával érek be a szintidő előtt, de azért az sem motivál, ha menet közben egy csomóan elhúznak mellettem 🙂

Jó kis túra volt ez, csak kár, hogy nem volt SÁR 🤣

Útvonal: - klikk ide -

Az itinernek egy ilyen túra után így KELL kinéznie 😆
 



Kapcsolat

0 hozzászólás

FIGYELEM! Nincs jogosultságod új hozzászólás beküldésére!
Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.